Перейти до основного вмісту

Не забувай працювати!

 
Мотивуюча стаття для мене самої!
І звісно можливо ще для когось ;)

Скільки часу займає у Вас робота, що Ви у той час робите, яка у Вас зацікавленість: лише гроші, чи цікавить Вас розвиток особистої  карєри, чи є Ви частиною колективу/команди, що Ви робити для того аби ваша компанія/команда стала кращою.... і таке інше!?

Наступне питання, яке в мене виникло, чи можна досягти хороших результатів в усьому цьому коли такого роду питання турбують не усіх з твоєї команди!? Думаю, це реально, але...
Ручаючись за те, що я говорю і пишу, з впевненістю можу написати лише про КОМАНДУ! Результат вашої роботи покаже чи це команда, і відповідно чи кожного з її членів турбують такі питання!
Я часто кажу: "Ціле більше за суму його частин!" Принаймні я хочу, аби так було, намагаюся аби ця теорія працювала: "хочу аби розмови були не просто розмовами, аби робота не просто роботою з години до години, аби люди завжди були ЛЮДЬМИ, хочу аби окрім голослівного "Я" були "МИ"..!"

Ніколи не починайте спільну справу, коли у кожної окремої людини з числа команди, немає цього вище написаного розуміння! 
Завжди щось може піти не так, хтось захоче непланово піти, хтось не встигатиме за усіма, хтось недотримається домовленостей, результат буде не той,  і взагалі усі плани можуть змінити русло, а те що видозмінюватимуться щоразу, то вже однозначно!
Та якщо вже так склалося, все можна виправити! :) 
1. "Немає незамінних людей" - цей урок я вивчила на 5+
2. Не тримайте і не мотивуйте, тих хто не має розуміння, що він працюєте в КОМАНДІ - РАЗОМ, а не на когось, як більшість вважає - з цього уроку я саме здаю екзамен, результат скоро буде!

Гадаю це проблема багатьох маленьких компаній! Якщо б кожен з команди/колективу хоча б час від часу ставив собі ті запитання і не забував при цьому працювати, ЗАПЕВНЯЮ ВАС РЕЗУЛЬТИ КОМПАНІЇ І КОЖНОГО ОСОБИСТО БУЛИ Б ВРАЖАЮЧІ!!! Шкода, але це стосується і масштабів країни, тому не дивуйтеся чому не так все як хочеться і планувалося! Я починаю з себе: не забуваю працювати!

У кожного звісно своя МЕЖА сил/тертіння/волі/бажання, але той хто щоразу піднімає планку - вже досяг попередньої її межі!

І не забувай працювати!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Стартап-Україна: teambuilding, marketing and development

Пропоную повернутися на кілька тисяч знаків назад і пригадати,   чому «перукарня» - це не стартап! Стартап – це зростання! Компанія, що активно працює кожного дня! Немає значення сфера роботи, технології, залучення інвестицій, продукт на виході – зростання основа всіх основ! Мабуть це основна думка, яку потрібно засвоїти, перш ніж почати власний стартап – знову ж таки: перукарня не створена для прискореного зростання, в той час, як пошукові системи тільки заради цього існують.

Якщо ви не готові

Не плануйте, якщо не готові виконати. Не шукайте, якщо не готові знайти. Не запитуйте, якщо не готові почути відповідь. Не переслідуйте, якщо не готові спіймати. Не обіцяйте, якщо не готові дотримати слова. Не відкривайте, якщо не готові закрити.... Краще нічого не робіть, якщо не готові, в усіх розуміннях цього слова!

Надіюся, вдалося..! p.s. ARTteria життя

    Вже зробила. Повторю ще раз. Аби ж не захопитися. Ух… як же класно було :)