Перейти до основного вмісту

Надіюся, вдалося..! p.s. ARTteria життя

    Вже зробила. Повторю ще раз. Аби ж не захопитися. Ух… як же класно було :)

     І так тепер по черзі: сонливість, дорога, тривога, холод, дискомфорт, дорога, інтрига, цікавість, знову сонливість, інтерес, вау захоплення, очікування, неймовірно, вражає, комфортно, тепло, страшно, сиро, «мізерність», квапливість, переживання, холод, вау краса, шикарно, божественно, мізерна пустота, недостатньо, вільно, щиро, просто, відчуваю, божественно просто, інтригує, чарівно, далеко, близько, брррбрб страшно, дискомфорт, можливість, можу, повітря мало, «фобія», просторо, легко, надзвичайно просто, дивовижно, мізерна пустота, приємно важко, пронизує, вау неймовірно, цікаво, тривога, сонливість, цілісність, все і зразу, усі кольори, переповнює, бракує слів, відчуваю, чудово, легко і вільно, хмм мізерність зникає, зате яскраво, повторю, вражає, ахххх пустота, дорога, інтрига, страшно, просто,… недовідчуваю..!

Надіюся вдалося, не сказавши нічого, сказати багато!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Стартап-Україна: teambuilding, marketing and development

Пропоную повернутися на кілька тисяч знаків назад і пригадати,   чому «перукарня» - це не стартап! Стартап – це зростання! Компанія, що активно працює кожного дня! Немає значення сфера роботи, технології, залучення інвестицій, продукт на виході – зростання основа всіх основ! Мабуть це основна думка, яку потрібно засвоїти, перш ніж почати власний стартап – знову ж таки: перукарня не створена для прискореного зростання, в той час, як пошукові системи тільки заради цього існують.

Якщо ви не готові

Не плануйте, якщо не готові виконати. Не шукайте, якщо не готові знайти. Не запитуйте, якщо не готові почути відповідь. Не переслідуйте, якщо не готові спіймати. Не обіцяйте, якщо не готові дотримати слова. Не відкривайте, якщо не готові закрити.... Краще нічого не робіть, якщо не готові, в усіх розуміннях цього слова!