Перейти до основного вмісту

Вітаємо у середовищі професіоналів!

Не бійтеся, що хтось вкраде вашу ідею!
Якщо вона справді хороша,
то її цінність залишиться у Вас самих!
команда www.JQstar.com
   “Dev Battles” — саме таку назву має стартап проект двох тернопільських студентів Любомира Вітоля і Олександа Бережника “вирощений” у стартап-інкубаторі “Континіум”.Інтернет-платформа — від сьогодні надає можливість усім ІТ-шникам продемонструвати свої знання у сфері IT.
   “Проведення багаторівневих онлайн змагань у режимі реального часу, обговорення задач програмування, ознайомлення з новинками світу високих технологій, можливість розміщення інформації про власну компанію та особистий профіль з повним функціоналом соціальних мереж — основний перелік сервісів, які пропонує платформа ” — за словами ідеологів стартапу Любомира та Олександра.
   Створений у Тернополі осередок інновацій забезпечив менторську та фінансову підтримку, сприяв виведенню кінцевого продукту на ринок та, крім того фахівці стартап-інкубатора “Континіум” здійснюють проектний супровід. Інноваційне середовище Тернополя пропонує усім його учасникам послуги стратап інкубатора “Континіум”, ІТ компанії “Е-волюція” та краудфандінгової платформи . 
   “Працюючи з підприємцями, я вирішив зосередити всю свою діяльність на ІТ. На мою думку — це та галузь, яка скоро буде визначати все в житті сучасної людини. Тому я хочу допомогти людям вдихнути життя в їх ідеї, які потенційно якісно змінять наше майбутнє” — Володимир Бурий, керівник стартап-інкубатора “Континіум”.
   “Стартап індустрія в нас лише розвивається, тому ключовим моментом у її формуванні залишається самоосвіта, для цього ми на основі стартап-інкубатора “Континіум” пропонуємо навчання та тренінги, де успішні люди діляться з майбутніми підприємцями своїм досвідом” — Роман Собко — координатор школи стартап менеджменту та відкритих зустрічей стартап-інкубатора. 
   “Маючи більш ніж десятирічний досвід роботи в ІТ, я вирішив створити компанію, ціль якої допомога молодим командам в розробці і розвитку їх проектів” — Мар’ян Крекотень, директор компанії “Е-волюція”. 
   ”У світі безліч талановитих людей, і немає числа цікавим, оригінальним, важливим ідеям і проектам. Багато чого вже існує та багато чого створюється в даний момент, але будь-яка інновація — це тільки форма, яку сьогодні реально втілити у життя! Креатив, мрій, будуй плани та досягай цілей з нами —www.jqstar.com” – Марія Загірська — проектний менеджер ураїнської краудфандінгової платформи».
   Як бачимо, Україна впевнено рухається до перших позицій серед ІТ країн світу. Внутрішня боротьба за ІТ столицю лише підвищує шанси нашої країни стати стартап-центром східної, а згодом і всієї Європи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Стартап-Україна: teambuilding, marketing and development

Пропоную повернутися на кілька тисяч знаків назад і пригадати,   чому «перукарня» - це не стартап! Стартап – це зростання! Компанія, що активно працює кожного дня! Немає значення сфера роботи, технології, залучення інвестицій, продукт на виході – зростання основа всіх основ! Мабуть це основна думка, яку потрібно засвоїти, перш ніж почати власний стартап – знову ж таки: перукарня не створена для прискореного зростання, в той час, як пошукові системи тільки заради цього існують.

Якщо ви не готові

Не плануйте, якщо не готові виконати. Не шукайте, якщо не готові знайти. Не запитуйте, якщо не готові почути відповідь. Не переслідуйте, якщо не готові спіймати. Не обіцяйте, якщо не готові дотримати слова. Не відкривайте, якщо не готові закрити.... Краще нічого не робіть, якщо не готові, в усіх розуміннях цього слова!

Надіюся, вдалося..! p.s. ARTteria життя

    Вже зробила. Повторю ще раз. Аби ж не захопитися. Ух… як же класно було :)