Перейти до основного вмісту

Те, що вразило найбільше…!

Те, що вразило найбільше…! Нещодавно повернулася з Вільнюса, де 28 листопада вирішуватиметься найважливіше питання 21 століття для України! «Ми - частина Європи», таку ідею приїхали донести до світу більше ста українців та безліч приїжджих туристів, що з надзвичайним запалом підтримували нас!
Я переконана, що це саме той час аби зробити крок назустріч тим, що нас уже давно кличуть! Усі ми розуміємо, нам потрібен час аби пристосуватися, змін буде безліч, та бажання – це вже половина справи; в наших силах стати на новий етап розвитку! У Вільнюсі: українські прапори, символіка ЄС, щирі заклики й промови небайдужих до нашого найближчого майбутнього! В той час як в Україні події, що привертають увагу усього світу; бурлять, чуттєві, відверті й такі відчайдушні!
Усього можна було очікувати сьогодні від натовпу людей на тернопільському євромайдані: гасла: «Євро-Україна, це наш вибір!», «Ми за євроінтеграцію!», «Україна в Європі»; співи, флешмоби і танці. Все це так гріє душу! Проте, коли ти розливаєш гарячий чай охочим і до тебе підходить жінка, років 45-50, та приносить у пакетах яблука, якісь закрутки, гарячий чай у термосі та теплі светри і дає мені в руки їх з словами: «Діти, дивіться, не голодуйте і не мерзніть мені тут! Ви робите добру справу!», таких емоцій мій словниковий запас передати не може!!!
З кожним наступним таким випадком, розумію, що нас ще більше, ніж я собі це уявляю! І це прекрасно, моя душа кружляє вальс!!! І думати не хочу про іншу сторону медалі! Все буде так, як ми цього захочемо!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Стартап-Україна: teambuilding, marketing and development

Пропоную повернутися на кілька тисяч знаків назад і пригадати,   чому «перукарня» - це не стартап! Стартап – це зростання! Компанія, що активно працює кожного дня! Немає значення сфера роботи, технології, залучення інвестицій, продукт на виході – зростання основа всіх основ! Мабуть це основна думка, яку потрібно засвоїти, перш ніж почати власний стартап – знову ж таки: перукарня не створена для прискореного зростання, в той час, як пошукові системи тільки заради цього існують.

Якщо ви не готові

Не плануйте, якщо не готові виконати. Не шукайте, якщо не готові знайти. Не запитуйте, якщо не готові почути відповідь. Не переслідуйте, якщо не готові спіймати. Не обіцяйте, якщо не готові дотримати слова. Не відкривайте, якщо не готові закрити.... Краще нічого не робіть, якщо не готові, в усіх розуміннях цього слова!

Надіюся, вдалося..! p.s. ARTteria життя

    Вже зробила. Повторю ще раз. Аби ж не захопитися. Ух… як же класно було :)